main banner

Prima pagina

Important

Informatiile cuprinse in acest Regulament sunt valabile atat pentru forum dar si pentru site!

Generalitati

Din momentul in care v-ati inregistrat pe forumul sau site-ul Primariei Vorniceni se considera ca ati citit acest Regulament si ca sunteti in totalitate de acord cu cele scrise in acesta.

Nu avem cum sa verificam daca inainte de inregistrare ati citit sau nu Regulamentul de aceea pentru a evita situatiile neplacute va recomandam sa-l cititi.

Dreptul de proprietate dar si raspunderea legata de continutul posturilor revine in exclusivitate autorilor, Primaria Vorniceni nefiind raspunzatoare de calitatea, veridicitatea sau eventualele daune (materiale si morale).

Pentru ca internetul, website-urile si forumurile nu mai sunt deja noutati am considerat inutila insirarea tuturor restrictiilor deja cunoscute totusi..

Comportamentul vostru pe site si forum trebuie sa se incadreze si sa fie ghidat in principal de respect, bun simt, un limbaj de exprimare corect si coerent, cu respectarea legilor in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala, comerciala.. etc.

Nu vom accepta sub nici o forma abateri de la cele de mai sus, in functie de gravitate, urmarile sunt de la avertisment si pana la ban. (distanta dintre ele este foarte mica)

De ce sa ma inregistrez?

Accesul la informatiile de pe site si forum nu este conditionat de calitatea de membru totusi, inregistrarea va ofera acces la optiuni si beneficii ce nu sunt altfel disponibile vizitatorilor.

Optiuni si Beneficii ale utilizatorului inregistrat

Aprobarea automata a comentariilor la articolele de pe site. Atentie la continutul comentariilor, chiar daca in prima faza comentariul este aprobat acesta este verificat ulterior de catre un moderator.

Panou extins de functii pentru modulul de comentarii la articole inclusiv posibilitatea de editare, introducere de poze, pasaje vizibile doar pentru utilizatorii inregistrati.

Pagina de profil detaliata cu informatii suplimentare si statistici.

Meniu

Legaturi

Contor vizitatori

111681
Vizitatori online 6